muffins med chokladägg

Efter påsken lämnade det en hel del påskägg över. Nu är ju dedär små chokladäggen inte de godaste att äta så tänkte att jag bakar bort de sista istället. Chokladmuffins blev det nu till en början, och riktigt goda sådana också. Bäst var de när de ännu var lite varma och chokladen smälte i munnen men kallare har de nog funkat bra också. Men så värst många chokoägg gick ju inte åt till dehär så får baka lite till nästa vecka eller prova på något annat. Måste se vad jag får plats med i frysen, för allt kan vi ju inte äta upp själva (eller inte på en gång iaf)

1.4.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s