Vårtecken

Det är så skönt när man verkligen känner våren i luften, och visst känns det ordentligt nu minsann, det är ju ändå april redan! Men förutom de vanliga vårtecknen som att snön smälter, fåglarna kvittrar och kanske någon blomknopp snart stiger upp ur marken så är ett tydligt tecken att sommarn snart är här då vi kör ut finbilen och tvättar den inför sommaren. Idag var den dagen, och vi tvättade inte bara den utan alla tre bilar i detta hushåll, så för en liten stund får jag njuta av en glansig bil (eller tills jag nästa gång kört en runda iaf..) Dagens andra tecken på att sommaren nalkas är när man känner doften av grillat. Vi inledde grillsäsongen idag med grillspett med nötkött och blev riktigt nöjd med resultatet, även om jag glömde bort majsen som jag också skulle grilla, men det kommer flera dagar.

2.4.16

Bilden är nån vecka gammal då jag första gången fick glädjas av bar asfalt på en vagnpromenad, det ni är ett riktigt skönt vårtecken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s