Sköna vårdagar

Vilken härlig vårdag vi haft idag! Spenderade stor del av dagen på utsidan medan lillan sov, och man får ju bara sån energi av vårsolen. Det är så härligt att se hur trädgården börjar leva igen och här och där börjar det komma upp grönska ur jorden. Ska försöka satsa mer på trädgården i år när jag nu är hemma, får se hur långt inspirationen räcker och vad jag börjar med. Men nu är jag också mera trött än vanligt, så det stämmer nog att man sover bättre om man är ute på dagarna. Hoppas ni alla haft en finfin början på en ny vecka!

11.4.16
…i väntan på att mina egna krokusar ska börja blomma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s