På konserter med Lillisen

Det ska börjas i tid brukar jag säga, och så har vi (Lillisen och jag) den här helgen varit på två konserter. Igår var det Oravais manskör som bjöd till vårkonsert och idag var det Damkören Aquarelle och Kör För Alla, med andra ord alla mina tre körer så självklart ville jag gå och lyssna på dem! Eftersom Lillisen nästan är ”illa tvungen” att följa med mig överallt så fick hon komma med på konserterna också. Och hur exemplariskt skötte hon sig inte? Jodå, det är minsann mammas lilla flicka det här, och hon är ju visserligen van att höra både musik och körsång redan från magen så det var ju inget nytt precis, och här hemma är det ju också mycket sång och musik som gäller. På manskörens konsert var hon glad och jollrade och sjöng med under så gott som hela konserten. Gullungen min som börjar sjunga långt innan hon kan prata ❤ Idag var hon också på gott humör men ville kanske inte riktigt sitta still i publiken hela första halvan så vi lyssnade från tamburen en del så fick hon prata med några andra kördamer på samma gång. Andra halvan sov hon istället så det var heller inget problem.

24.4.16
bilden från min instagram. Dagens två körer och en tjej som sover skönt.

Men som sagt, mammas flicka som gillar musik och körsång och framför allt vill sjunga med själv också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s