en första morsdag

Det är inte förrän man är mor själv som man vet hur gränslös moderskärleken kan vara. Att man kan älska ett barn så mycket så man nästan spricker, och hur lyckligt lottad man är då man har en så fin liten skatt! ❤

8.4.16.2

Idag fick jag fira min första morsdag. Älsklingen hade köpt en blåbärsbuske åt mig som vi nu ska plantera i trädgården (han tog vinken om att köpa en buske istället för en morsdagsros..) och så fick jag en större sekatör också så jag får hålla fint runt trädgården också. Vår lilla A visste knappast om att det var någon speciell dag, men hon väckte mig i morse lika glad som den solskensstrålen hon är alla mornar. En riktigt bra morsdag blev det, med helt underbart varmt och fint väder till på köpet!

8.4.16

Grattis på morsdagen alla mammor, speciellt mycket grattis till er mammor som står mej nära, ni är alla guld värda! ❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s