blåbärsbusken planterad

Hittade en plats till min blåbärsbuske (”morsdagsros”) i trädgården. Blev inte alls där jag tänkt mig från början, inte heller plats nummer två eller tre 😉 men är nog nöjd nu med den plats jag sist och slutligen grävde ner den på. I ett senare skede kommer nog blåbärsbusken få en kompis (det sägs ju att man borde ha minst två för bättre skörd), men tills dess får den klara sig själv. Hoppas ändå på några blåbär redan i år.

14.5.15

Nu måste jag faktiskt medge att jag tycker det är riktigt skönt med regn ett par dagar för att lugna ner pollenhalterna lite. Nu när jag ammar kör jag med endast ögondroppar och nässpray, så hoppas hela tiden att allergin ska bli allt för svår. Men redan nästa veck kan vi ta sol och värme igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s