Spa-dag

Fick av Älsklingen till julklapp ett presentkort på Hamam-spa till Vaasa Day Spa, han hade den fina tanken att sedan då jag varit gravid och fött barn så behöver jag få en riktig lyx-avkoppling och skämma bort kroppen lite. Så fin tanke tycker jag! Oavsett om ens graviditet varit lätt eller tuff så är nog kroppen värd en riktig spa-upplevelse. Kroppen har ju ändå gjort nåt ganska otroligt, skapat och fött ett barn! Nå hur som helst så var det nu tid att använda presentkortet så igår hade jag bokat min spa-tid. Och det var verkligen såååå skönt! En timme och femton minuter avkoppling! Kan verkligen rekommendera spabehandling till alla nyblivna mammor, och ni övriga också! Lite lyx krävs ibland också.

20.5.16.1

Mamma skötte om Lillisen under tiden så jag behövde inte oroa mig alls. Dessutom hade det gått galant och tösen vår sov hela tiden i vagnen. (De var nu inte så många timmar på tumis, men man vet aldrig om A plötsligt blir vrålhungrig eller bestämmer sig för att  endast mamma duger). Men  efter min behandling gick vi och lunchade till 1h+kök. En god grillad lax blev det för oss båda och så några skivor av deras (aroma bageris) smarriga bröd. A satt och tittade runt, allt och alla verkade så intressanta, så det var tur att vi hade flaska att mata med, för annars skulle maten knappast gått ner så lätt.

20.5.16.2

Lite gick vi också runt på stan, och mamma köpte en vagnmobil till Lillis då hon tyckte att hon behöver ju också ha nåt fint att se på när hon ligger där i vagnen. Så nu har hon det också, tre färgglada ugglor får hon se på, och jo-minsann tycker hon om dom, hon har ju nån att prata med nu också.

20.5.16.3

Innan vi åkte hem svängde vi in via Aroma bageri och köpte bröd och nåt gott till kaffet. Tack för en trevlig dag mamma och vi kan gärna ta en Vasa-dag igen nån gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s