Familjen runt handleden

Innan morsdagen beställde jag en egen liten morsdagsgåva åt mig. Hade redan i höstas sett på dessa smycken, men eftersom vår lilla då ännu låg i magen kunde jag ju inte klicka hem något då ännu, men nu tyckte jag gott och väl kunde unna mig ett armband för vårt lilla ❤ . Blev också överförtjust i infinty-armbanden så tyckte att det skulle passa ihop så får jag hela familjen runt handleden (utom kissen Mjau då förstås)

25.5.16

Är riktigt nöjd med köpet. Lite större var både hjärtat och infinity-symbolen i verkligheten, och med mina smala handleder är de lite för stora, men passar bra som vardagsarmband. Precis vad jag ville ha också. På bilden ser det ut som det skulle vara en stor reva på hjärtat, men i verkligheten syns det knappt, är mest på grund av ljuset. Och mera revor lär nog komma med daglig användning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s