när sommarn är som bäst

Nu tänker många av er säkert att sommarn inte alls är som bäst nu. Det är inte sommarvärme ännu ens. Men jo, sommarn är som allra bäst nu! Solen skiner högt på himlen fast det redan är kväll, fåglarna kvittrar och äppelträdet har just slagit ut i full blom. Vad mer kan man begära av en fin sommarkväll? Sitter själv i soffan med en kall cider i handen och ser på vårt vackra äppelträd genom fönstret. Med ett glatt hjärta lyssnar jag också på lillfröken som ligger i sin säng och pratar med oss (tavlorna på väggen ovanför) innan hon somnar. Det låter lite som hon sjunger för sig själv, kanske en av vaggvisorna vi sjunger varje kväll? Hon är ju bara för underbar! Mors lilla flicka som sjunger långt innan hon talar ❤

28.5.16.1

28.5.16.2

Ännu en sak varför sommaren är som bäst nu är ju för att man har Hela sommaren framför sig! Sen då den väl har börjat på riktigt då är den ju ändå redan slut, eller så regnar den bort…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s