Nillans Wik-in

Har länge funderat på att ha ett bättre namn eller slogan på min blogg. Har ju liksom nuförtiden en liten tjej som i princip är ”Lill-Nilla”, så nu känns inte Lillannillan riktigt rätt. Kanske det inte skulle haft så stor betydelse i det fallet, men har ändå från och till i flera år tyckt att jag borde ha en slogan på bloggen. Så plötsligt en dag kom jag äntligen på det, mitt nya bloggnamn! Kändes direkt helt rätt och ganska självklart, så från och med nu uppgraderades min blogg till Nillans Wik-in.

5.6.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s