Första kusinträffen

I helgen kom käraste Sofiafiah med familj på besök hem till Finland. Det var då också första gången som kusinerna träffades allesammans. Sist Sofiafiah var hemma var vi båda ganska runda om magarna, men nu fick hennes lilla grabb och vår Lillis träffas för första gången. Det skiljer sig endast 6 dagar mellan gullungarna, och nog verkade de lite intresserade av varandra trots att de inte ännu är så stora.

6.6.16.2
såhär ”träffades de” i november

6.6.16.1

6.6.16.3

Vår Lillis armar och ben flängde som vanligt vilt omkring när vi skulle ta foto, tyckte nog det var roligt att ligga bredvid M tror jag. Härliga små gullungar som om några år kommer springa runt och göra hyss tillsammans ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s