nu lilla humla nu ska du sova…

Natten mellan lördag och söndag spendera Lillis hos svärföräldrarna. Jag var ju med under sångfesten i hemstaden, och trots att hon galant klarade av att vara med under fredagen ville jag nog få ha resten av festivalen helt i lugn och ro. Älsklingen var ju visserligen hemma men vi hade tidigare bestämt att nu var ett perfekt tillfälle att prova på hur hon klarar av att sova hos någon annan. Ingen av oss var ju så långt borta och skulle det blivit nån sorts kris skulle han då fort kunnat åka och hämta henne. Men Lillis tyckte nog det bara var roligt att sova med svärföräldrarna och inga problem alls hade det varit. Men oj vad glad hon igen blev när vi kom och hämtade henne! Trodde inte att jag skulle sakna henne så men klart gjorde jag det!

Phototastic-13_6_2016_f5611be0-b3c9-4e2b-826b-ec60565e1690

Nu två kvällar senare så kanske hon kommit på att hon ju var borta en natt eftersom ikväll var hon ovanligt svårnattad. Normalt sett brukar vi lägga ner henne i sängen, sjunga ett par gonattvisor och sedan låta henne somna för sig själv. Några gånger kan det hända att hon ropar efter oss men går ändå lätt att bara ge tutten (nappen) och sedan somnar hon nog så småningom. Men ikväll skulle hon nog vara nära eller rättare sagt såfort jag gick bortom synhåll hojtade hon mig tillbaka. Och busa skulle hon också, trots att man såg att hon var trött. Nå nu har hon nog somnat då jag lät henne somna i vår säng och låg bredvid, men tror nog att det inverkade att hon sov utan oss en natt. Men säkert är vi snart tillbaka i gamla vanliga godnatt-rutiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s