Tipi-tält

Har länge velat ha är ett litet tipi-tält som läs-/myshörna i Lillisens rum (som hon visserligen inte ännu använder, men hennes rum iaf). Men då är ju jag inte den som köper en massa grejs, utan kan man göra det själv så gör jag det gärna. Övervägde nog tanken på att köpa rundstavar till stommen, men tänkte att det blir lite högre mysfaktor om inte allt är helt perfekt rakt eller runt, så från egna gården/skogen fick det bli. Tält-tyget är ett lakan som legat i evigheter i skåpet eftersom det är helt fel storlek till vår säng. På golvet är sovpåsen ur mammalådan och den var ju helt perfekt med både färg, form och mönster och lade en fleecepläd under den också för att det ska bli ännu lite mjukare att sitta på. Kuddarna är också alla sådana vi haft här hemma och pläden fick Lillis till present av mina kusiner. Ljusslingan har jag också haft i åratal och den har fått vara med lite här och där beroende på var jag tyckt den passat bäst. Så med andra ord så är hela tältet gjort på saker vi haft här hemma, och hur mysigt blev det ändå inte?

17.6.16.1

Lillis sken upp som en sol idag då jag första gången lade ner henne där, så antar att det fick godkänt. Iaf är jag het stört-förtjust i resultatet och skulle jag vara lite mindre skulle jag säkert sova några nätter i tältet, men nöjer mig med mys och lässtunder tillsammans med Lillis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s