ljusa sommartid

Härliga ljusa sommartid! Snart är den tyvärr över för denna gång, eller imorgon är årets ljusaste dag och sedan går vi mot mörkare tider redan. Visserligen kan man ju nästan säga att sommaren börjar först efter midsommar, för det är ju då som värmen ofta kommer. Skrev ju tidigare att sommaren är som bäst i maj, vilket jag fortfarande står för eftersom då har den inte riktigt börjat. Nu är ju redan midsommarveckan här så let´s face it, sommaren är ju redan nästan slut. Nåja, inte helt ändå, numera har vi ju sommarvärme långt in i september så vi har ju nästan tre månader ännu, så kanske det inte är så illa att vi har midsommar i helgen…

20.6.16

Gick en lite längre vagnpromenad idag och plockade också en fin bukett lupiner på hemvägen. Hoppas de står sig några dagar iaf, men misstänker att jag får plocka nya blommor till midsommar ändå. Ha en fin start på veckan gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s