Lite kvalitetstid på kvällskvisten

Dagen har varit rätt hektiskt trots att jag till en början bara tänkt klippa gräset och lägga ett par tvättmaskiner att snurra. Gräsklippandet blev värsta kampen mot såväl regnet och åskan och bromsarna och Lillis sovtur (vet aldrig hur länge hon tänker sova mera, för tjejen har börjat sova allt mellan 1- 2,5 timmar numera på dagarna…) Jag vann ganska långt, för trots det lilla regnet som föll fick jag i racerfart klippt halva gården. Inte med det bästa resultatet, men ändå klippt. Och just som jag lagt klipparen i skjulet igen så började det störtregna och strax därpå började det åska, och fem minuter senare vaknade Lillis…

Eftersom det regnade spenderade vi eftermiddagen på stan i jakt på ett par shorts/capribyxor till Älsklingen, med ett väldigt dåligt resultat. Regnet slutade ju redan när vi körde till stan och det blev ju hur fin sommardag som helst (och jag kände mig sååå felklädd på stan…) Men kom inte helt tomhänt hem, hade ju ändå fått några timmar att gå sådär bara, fick hem lite nödvändigheter inför semesterresan vi ska på. Fast efter spring hela dagen och ojämna och korta sömnturer för Lillis blir man nog lite slut i både kropp å knopp, så unnade jag mig kvalitetstid på terrassen i solen ikväll. Med ett glas vitt och en ny tidning som kom på posten idag , så lugnade kroppen bra ner sig och huvudvärken började också lätta (kan också varit de tre vattenglasen jag drack innan som hjälpte med det sistnämnda). Men det var en lugn och skön stund på 45 minuter jag fick innan Lillis vaknade igen.

29.6.16.1

29.6.16.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s