kära mamma

Vill tillägna dagens blogginlägg till min kära mor som fyller år idag.

 Alla kan säkert säga att de har världens bästa mamma, och det kan jag minsann också! Min mamma är en förebild på många sätt. Hon har uppfostrat oss tre flickor, hon har skött om hus, hem och trädgård och tillsammans med pappa arbetade dom på företaget från start tills de sålde det, hon är engagerad i många olika organisationer och föreningar, hon sjunger i kör och däremellan hinner hon med både det ena och det andra. Hon och pappa reser också ganska mycket och de har tillsammans vandrat i såväl i hemlandet, i norden, i Alperna som i Nepal/Himalaya, och de åker årligen på skidresor till Alperna och Lappland. I vintras hade hon oturen att bryta höftet och blev opererad, och fick gå med kryckor över 6 veckor, men hon har återhämtat sig bra och för en vecka sedan kom de hem från en vandringsresa i Andorra. Så hon är minsann rätt cool också! Och självklart är hon snäll och klok som alla mammor och man kan nog när som helst vända sig till henne om man har problem med något. Hon har också alltid stöttat mig i livets olika skeden och kanske pushat på lite nu som då också om det behövts. Dessutom har ju mamma som oftast rätt Så grattis på födelsedagen min kära vackra mamma!

599604_3690596536240_236355704_n

bilden har jag knyckt från hennes facebook-bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s