Terrassens ståtligaste blomma

Måste få visa upp den ståtligaste av sommarblommorna på terrassen, denna underbara ampel. Kunde helt enkelt inte stå emot frestelsen att köpa den när jag inhandlade årets sommarblommor. Hade egentligen bara beslutsångest i vilken ampel som fick följa med mig hem, men till slut sade magkänslan att den skulle vara en ljuslila petunia i år, och så fick blomsterhandlaren ta ner en fin och stor en åt mig. Visst är den inte underbar? Hela 85 cm i diameter  så det är ingen liten ampel (jo jag mätte när jag kom hem med den, kanske den dessutom växt till sig ännu?)..

30.6.16.2

30.6.16

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s