så börjar vardagen igen

Så var vi hemma igen efter en veckas skön semester. Natten till söndagen (förra veckan) körde vi ner till Åbo och tog färjan till Åland där vi bodde i en mysig liten stuga i fyra nätter och sedan bar det vidare till Västerås och Power Big Meet för två dagar. Hemresan blev på svenska sidan med en natt i Gävle och en natt i Härnösand och sedan igår med Wasaline över till Finland igen. Så en bottenviken-runt-trip helt enkelt. Kommer göra ett skilt inlägg med lite resebilder, men det får bli senare (typ imorgon). Nu är det vardagen som kallar med en massa tvätt och sådant. Att försöka få in rutinerna igen helt enkelt. Älsklingen är redan tillbaka på jobb, men om några veckor får han ordentlig semester så det ska bli riktigt skönt!

Här har ni se nåt av det som kommit med hem från resan. Dessa två söta burkar hittade jag på Åland. Har sett dem tidigare och velat ha dem länge, och nu fick jag äntligen tillfället att köpa dom. I Västerås hittade jag också ett par andra burkar i samma stil, som jag nu ångrar att jag inte köpte! Nå en annan gång. Men hittade ett set med andra burkar som fick komma hem så började kännas som om jag inte köpte annat. Haha. Men har man pippi på burkar så har man…

11.7.16

Nu hör jag att en fröken har vaknat, så nu blir det lite bus med henne. Ha en fin dag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s