musiken och Lillis

6.7.16

Den här bilden är tagen för nästan två månader sedan under en av våra sång och lekstunder. Jag har sedan Lillis endast var några veckor försökt hålla en kortare eller lite längre sångstund varje dag (yrkesskada, jag vet). Men tänker att hon blivit van med sång och musik redan i magen så varför skulle jag inte fortsatt med det? Och efter att ha varit musikskolelärare i två år har man en hel del barnsånger på lager. Visst får man anpassa en de för så här små, men efter hand hon växer, så kan vi också ta mera sånger. Och hon har nog musiken och rytmen i blodet redan ser man, för hon tycker jättemycket om våra små sång stunder och ska ofta sjunga med (inte bara här hemma utan på konserter och sångövningar också fick vi ju märka nu under våren..). Favoritlåtar har hon också och de har varierat lite efter hand. Till en början älskade hon mest imse vimse spindel och i ett hus i skogens slut, nu är en stor favorit en kulen natt. Musiksmak har hon visst också. Hittills har jag märkt är att hon inte alls gillar heavy metal, för i bilen då det kommit en sådan låt på radion har hon börjat stortjuta och när låten tog slut blev hon tyst, så tolkar det iaf som hon försökte säga sin åsikt om musiken i bilen. Ska bli såå spännande att senare höra hurudan röst hon kommer ha. Har ni nånsin tänkt på det att alla barn får ju också en egen röst. Ofta tänker man väl mest hur de kommer se ut då de växer opp, men det är ju minst lika spännande att höra hur hon låter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s