Everyone is happy with a cup of tea…

Godmorgon finingar! Vilken mulen morgon vi har, iaf här hos oss. Hoppas ändå det inte skulle regna idag, ska nämligen på mammagympa (utomhus) nu på dagen och är nog inte lika trevligt i regnet kan jag tänka mig. Skulle det dessutom hålla upp hela resten av dagen skulle jag kanske (om Lillis kan sova en timme eller två i sträck) få klippt resten av gräset som växt så förbaskat långt medan vi var på semester. Nå vi får se, tvivlar stort på att jag får klippt det idag, så får väl växa lite till då så klipper vi det nån gång nästa vecka om det då kunde hålla upp lite…

14.7.16.1

Fyllde på mitt te lager i Sverige förresten, nåt som jag ofta gör när jag är på resa (för det finns ju inget te här hemma *höhö*). Hittade sååå många olika sorter som verkade goda vid en affär invid Höga Kusten bron, men beslöt att jag inte kan ta mer än tre stycken hem, måste ju hinna dricka upp dem också. Så lite symboliskt tog jag både ”Höga Kusten” och ”Mamma” och som tredje kunde jag inte motstå ”After Eight”för hur goda är ju inte den chokladen ändå? Men andra sorter som fanns där var ju såväl havtorn, hallon, lakrits, jordgubbe, Irisch coffee (!?), Baileys olika blommor osv. Ja jag minns inte hälften ens, men mycket hade om och en del ganska intressanta också. På bilderna får ni också en glimt av en av tre andra burkar jag köpte i Västerås. Men kan visa dem alla en annan gång…

14.7.16.214.7.16.3

 

En kommentar Lägg till

  1. Thessi skriver:

    Kan tipsa om fia liisa koski i i centrum. De har många olika smaksatta tesorter som man får köpa i lösvikt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s