Dagens energy-boost

Vilken fin måndag det varit. Har haft sån energiboost idag och verkligen tagit vara på den också kan jag säga. Trodde att jag skulle inleda den här veckan med noll energi och trött som bara den efter en ganska intensiv vecka förra veckan med fokus på föreningen och evenemanget till helgen, men fick tydligen vilat upp mig redan igår för idag har jag varit i full fart redan från morgonen.
Började förmiddagen med en vagnpromenad med sommarprat och musik i öronen. Efter lunchen fick jag städat så gott som hela huset och när Älsklingen kom hem stekte vi våfflor och när Lillis då blev trött igen passade jag på att börja klippa gräset. Nåja det lyckades ju kanske inte helt för efter ca en halv timme vaknade hon igen så Älsklingen tog över gräsklippandet så fick Lillis äta. Nå energin tog ju inte slut ännu utan när tösen somnat för natten fick jag en städil och började tvätta fönstren från utsidan. Tänkte nog vid det skedet att senast nu måste väl grannarna tycka jag är lite cocco i bollen ändå, för vem tvättar nu fönstren efter nio på kvällen? Men man ska väl ta vara på energin när man har den och fönstren skulle ju tvättas redan i maj så är ju inte riktigt i min tidtabell ändå. Får se om jag nu då istället använt hela veckans energi redan idag då…

Phototastic-18_7_2016_0532bb8a-74a0-4804-9479-4a7e84d4fe88

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s