2x syndigt goda Pavlovan

Har varit så sjukt snål på pavlova redan ett bra tag. Älsklingen är ju inte världens mest förtjust i maräng så det är ju inte precis något jag gör här hemma åt bara oss två. Så igår när jag åkte för att träffa tre av mina barndoms-tjejvänner så beslöt jag mig för att NU ska jag göra en pavlova. Och ack så god den blev alltså! Eftersom jag inte nu kan äta jordgubbar då Lillis mage inte tål dem så får jag ta och göra andra smakkombinationer istället. Hade en burk hallon i frysen så tillsammans med persikor blev det en riktig match made in heaven! Med mycket prat och skratt var det verkligen en tisdag man lever länge på. Becca har ju också en tjej, men som är 3,5 månader yngre än Lillis, så senare kan de säkert börja leka tillsammans. ❤

20.7.16.1

Dagens Pavlova gjorde jag istället för en play-date tillsammans med en mamma här i byn. När man är helt nyinflyttad till en ort är det kanske inte lätt att börja stifta bekantskap med dom som bor här. Man är ju liksom nykomlingen vääääldigt länge (kommer säkert vara det tills någon nyare utbys flyttar in 😉 ). Men för ett tag sedan tog jag modet till mig och tog kontakt med en som bor ganska nära oss, som dessutom har en dotter som är lite äldre än Lillis. Så hoppeligen kommer dessa tjejer börja leka tillsammans i framtiden också. De gånger vi hittills träffats har varit jättetrevligt och är nog roligt att få börja känna sig som en bysbo här på landet också sakta men säkert. Pavlovan idag blev med nyplockade röda vinbär, chokladsås, lite hallon och persikor (som lämnat över från igår). Blev ju nästan ännu godare än igår! Tur för mig då att det lämnade en bra bit så har jag att äta imorgon ännu!

20.7.16.220.7.16.3

Haha, försök få två tjejer med sprätt i kroppen att se i kameran samtidigt utan att ena blir lite heller suddig. Man borde dessutom ha en bättre kamera än telefonen tillgänglig vid sådana här tillfällen. Det här var enda bilden som inte blev heeelt suddig, och som de båda log mot kameran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s