Tisdagen hem-hemma

Idag har vi (jag och Lillis) spenderat hela dagen i min hemstad, men egentligen var vi nog mesta tiden hem-hemma (dvs. hos föräldrarna). Men hade sikte på en lunchkonsert i kyrkan där mina fd. skolkompisar spelade. Det var en minikonsert med oboemusik, men helt perfekt liten stund med egentid för min del. Lillis var så trött just den tiden så mamma tog henne på en liten promenad och så fick hon sova i vagnen under tiden som jag åkte in till stan på konsert. Som klassisk musiker i grunden så bankar nog hjärtat lite extra hårt av ljuv klassisk musik och till tonerna av ens eget instrument dessutom.

27.7.16.227.7.16.1

Resten av dagen spenderade jag hemma hos föräldrarna med pappas smarriga rökta lax och senare syrrans vitchoklad-kladdkaka tillsammans med vaniljglass och hallon. Namnam, vad bra att inte alltid behöva fundera på maten själv. Vid något skede tänkte jag att det skulle varit roligt att gå en sväng på stan och torget med mamma och Lillis, men det får bli en annan gång. Är för tillfället lite halta-Lotta då jag sparkade foten i ett bord igårkväll så stkade lilltån rejält och har inte kunnat gå ordentligt idag på foten. Lite bättre går det barfota men att ha skor på är inte det bästa just nu. Vi ska hoppas den ändå läker fort så jag får ta några vagnpromenader ännu denna vecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s