Snabb att fånga ögonblicket

Här har vi nu en tjej som svänger sig både från mage till rygg och som inte längre hålls där man lämnar henne..trots att hon ännu inte kan kravla, krypa eller dra sig någonstans så förflyttar hon sig. Hon svänger sig till mage, roterar några grader, rullar till rygg och sedan till mage igen roterar lite till å så kan hon hålla på. Hon rullar iväg helt enkelt. Gullungen! Får se när hon riktigt börjar krypa?

Bilden av henne och mig tog jag häromdagen. Kvaliteten är usel på den då den är tagen med telefon, och spegeln vi tagit i är också väldigt smutsig av alla flugor som vi haft här inne. Men känslan i bilden är ändå oslagbar. Tänk att den där lilla bruden där kan ge så mycket glädje och kärlek med sitt stora leende och glada skratt…

5.8.16

… och typ fem sekunder efter jag knäppt bilden hade hon redan rullat iväg en meter ifrån mig, så ibland måste man vara snabb att fånga ögonblicket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s