Älskade lilla unge!

Tänk att du redan varit hos oss i ett halvt år. Ett halvt år!?! Att du trots att du är så liten redan har blivit så stor.Vart har tiden flugit iväg egentligen? Du är vår lilla solstråle och glädjespridare. Du ger oss sådan lycka att vi skulle kunna spricka av kärlek. Du är oftast glad och sprallig men visar fort vad du tycker om saker och ting. Du är så nyfiken på allt som händer runt omkring dig och skulle vilja kunna så mycket redan. Ingen dag är den andra lik när du är med, och nästan varje dag visar du nåt nytt du lärt dig…Oj älskade unge vad du kan vara underbar!

8.8.16.1
fem dagar liten
8.8.16.2
sex månader stor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s