Kusinmiddag

I några år nu har vi med kusinerna ätit middag ett par gånger i året. En gång vid jul och en gång på sommaren. Senaste somrar har det blivit hos oss, och nu känns det som det kunde bli tradition att ha en grillfest här hos oss varje sommar. Jag älskar ju ändå att bjuda hit folk på middag…Nå hur som helst så hade vi grillfest igår och det blev minsann en lyckad kväll. God mat och gott sällskap är nog bästa receptet kan jag säga! Nu var det lite synd att en av mina kusiner inte kunde komma så vi blev bara åtta, men vi hade roligt för deras del då också. Till mat hade vi grillade nötbiffar med ugnsrostade rotsaker och en grönsallad. Efterrätten bestod av en glassbar med tre sorters glass och en massa choklad, godis, bär, maränger, och två hemgjorda varma såser till. Oj jag blir hur snål som helst igen när jag tänker på det, men tur nog har vi ju lite rester av efterrätten ännu så kan vi tröstäta lite i detta tråkväder. Men nog pratat, för nu ska jag snåla er med lite bilder…

13.8.16.3

13.8.16.5

13.8.16.4

13.8.16.2

13.8.16.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s