regn regn och åter regn

Oj oj alla dessa regniga dagar. Måste verkligen säga att detta väder verkligen är uselt! Älsklingen har ju som sagt semester nu och jag hade hoppats på fina soliga dagar som vi kunde utnyttja till max med att någon dag vara på villan, någon dag kanske på stan, en hel del här hemma, grilla och äta ute, sitta på terrassen på tumis med varsitt vinglas när Lillis somnat…ja ni fattar. Men nejnej här sitter vi inne för att det nu regnat två veckor och som det ser ut nu så lär inte vädret bli så mycket bättre den närmaste veckan heller. Suck! och jo, jag tänker klaga på vädret nu för det är augusti, men ser man ut genom fönstret eller tittar på termometern så kunde man tro att det är september eller oktober…

funny-picture-finland-summer

bild härifrån

Och ni som nu tänker att det inte alls regnat så mycket här har ni lite motbevis 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s