kvällshimlen

Alltså vilken vacker himmel vi fick se ikväll. Solen höll på gå ner och färgade himlen alldeles gul och orange, såg precis ut som himlen brann. Så ljust och så vackert var det, så blev ju tvungen att gå ut med kameran. (och ljuger ju kameran lite med färgen, var lite ljusare och klarare i verkligheten, och så mycket vackrare!)

16.8.16.2

När jag sedan skulle gå in igen så ser jag hur vacker himlen var mot andra hållet, eller nästan ovanför oss. En stor och tydlig regnbåge som omringade vårt hus såg det ut som. Så vände på klacken än en gång och gick en bit bort för att få ett bättre foto.

16.8.16.1

Annonser

Kategorier: Uncategorized

1 kommentar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s