Bröllopsdag

För tre år sedan var vädret lika grått som det är idag plus att det regnade ännu mera. Men en glädjens dag var det ju ändå för det var vår bröllopsdag! Tänk att det gått tre år redan! Men lyckliga är vi ju fortfarande och både ett hus och ett barn rikare. Och eftersom det var bröllopsdag så höll jag i min tradition (som jag tagit efter svärmor) att prova klänningen. Och jovisst passar den fortfarande perfekt, skulle till och med fått den spändare men gick inte så lätt att göra det själv. Ångrar inte en dag att jag köpte denna gräddbakelse, för den är ju helt enkelt underbar! Prasslar sådär härligt när man går och har ett underbart stort släp man kan snurra runt med. Lite som Carries klänning i sex and the city filmen. 😉 nån dag ska ha någon att ta sådana snurrbilder också *hihi*

WP_20160817_022WP_20160817_033

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s