Nystädat kök

Det har varit lite av en hackig vecka, men på ett positivt sätt ändå. Vi har både hunnit med en miniresa till Tallinn, Juthbacka marknad, besök till Älsklingens hemby och ett fyraårskalas. Tyvärr har hemmet blivit en smärre katastrof då också när man packat ner och upp och ner igen, åkt iväg och varit hemma lite om vart annat. Men ikväll efter att vi badat, matat kvällsgröt och nattat Lillis beslöt jag mig för att iaf göra nåt åt huset också så lade igång en tvättmaskin och städade upp i köket och hallen. Blir skönt att imorgon vakna upp till ett hus som inte ser ut som ett bombnedslag. Kanske resten av huset får en omgång imorgon istället?

21.8.16.1

21.8.16.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s