Höstlistan 2016

Ska anta en utmaning som Carola gett, och skriva en höstlista….so here we go:

1.Vad kommer du äta i höst?

För tillfället tror jag på mycket husmanskost som makaronilåda, köttbullar, lasagne, spenatplättar osv. Ska ändå försöka variera mig lite så jag inte igen fastnar i ”maletkött-träsket”, kanske försöka börja göra en matlista och planera bättre.

2.Vad kommer du dricka i höst?

Té och minttukakao och självklart mycket vatten. Minttukakao hör till kalla, mörka och ruskiga höst (och vinterkvällar), i fjol blev det inte några koppar alls (med gravidmagen blev det ju en självklar no-no) men i år ska jag nog krypa i ett soffhörn med en filt och en kopp och en bra tv-serie på datorn.

3.Vilken blir din favoritmöbel i höst?

Ja den var svår, men sängen antar jag för senaste året (iaf) har jag blivit sååå morgontrött och skulle gott och väl kunna ligga och dra mig under täcket halva dagen. Nu kommer det ju verkligen inte lyckas med tanke på Lillis som tar morgon vid halv åtta tiden (och det riskerar också tidigareläggas hela tiden…)

4.Vilket klädesplagg kommer du använda flitigast i höst?

Skulle gärna säga mina stickade tunikor med strumpbyxor, men om det ammas så är det inte riktigt så praktiskt, så får väl säga kjol och yllesockor istället.

5.Hur kommer den typiska höstdagen se ut?

En barnvagnspromenad (med lite löpning) matlagning lite städning och sedan musicerande vid pianot eller med oboen i hand, och en hel del bus med Lillis förstås.

6.Vad kommer du läsa i höst?

Min Talo ja Koti tidning som jag prenumererar på (har i sommar inte riktigt haft tid och ro att bara sitta och läsa den), en hel del bloggar och så ska jag försöka ta igen mig med lite bokläsande.

7.Vad kommer vara din största förändring i höst?

Nå givetvis det att vi har en liten tjej här hemma och senare också att jag börjar jobba lite deltid så en del pysslande med tider och vård.

8.Vad kommer vara din största utmaning i höst?

Att hitta tid för allt, såväl dottern, mannen, musiken, hemmet, motion, familj, vänner och mig själv. Dygnet borde ha fem timmar mera och veckan vara tre dagar längre så kaaanske jag skulle hinna bättre med allt…

9.Vad är det bästa med din höst?

Min födelsedag? (nå nää, har inte så stor längtan till det numera) Men kanske det att jag har en del spelningar att se fram emot, ska verkligen bli kul att sätta sig i orkesterraden igen (bl.a.).

10.Vem kommer du mysa med under filten i höst?

Haha, nå min man såklart… 😉

25.8.16

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s