Bröllopskörning

Älsklingen hade en bröllopskörning idag med gamla godingen, så i veckan fixade vi till en skumpa-ställning till bilen. Älsklingen byggde den och jag klädde in den i vitt läder. Ställningen är specialbyggd för att passa exakt in i bilen, och har plats för två små skumpaflaskor och två glas. En trevlig liten detalj för ett brudpar.

27.8.16.127.8.16.3

Eftersom vädret var katastrofalt dåligt för en körning med gamla godingen idag med regn, våta vägar och stormvindar som blåser en massa skräp på bilen, så beslöt vi att jag kommer med min bil för att hjälpa till med putsandet innan körningen. Vi åkte som tur iväg redan på förmiddagen så länge solen sken och vägarna var torra, för på så sätt slapp vi att tvätta upp bilen helt och hållet ännu en gång, nu behövde vi bara torka bilen torr, få bort all skräp som blåst från träden och lagt fram kall skumpa för brudparet.

 Vi parkerade bilen några timmar hos svägerskans och tog min bil och åkte och äta och körde sedan en sväng ut till fäboda och runt i Jakobstad en god stund tills det var dags för Älsklingen att byta om och flytta bilen till kyrkan. Älsklingen var på vigseln medan jag och Lillis tog hand om bilen (vi kände ändå brudparet så blev naturligt att han gick på vigseln, och på så sätt stal inte Lillis showen i kyrkan med sina högljudda tjo-rop, eller hunger/trötthetsskrik…) Tur nog höll regnet upp både under och strax efter vigseln så behövde brudparet inte trängas under ett paraply och bilen fick glänsa lite mera..Hemåt åkte vi (Lillis och jag) först när Älsklingen kört iväg brudparet, så fick jag några bilder ”in action” också.

27.8.16.427.8.16.227.8.16.527.8.16.6

27.8.16.7

Stort grattis till giftermålet M&H!

En kommentar Lägg till

  1. Thessi skriver:

    Oj va fint ni hade fixat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s