Tisdag och cafébesök

Så var väl vardagen igång igen. Älsklingen återvände det till jobbet igår efter fyra veckors semester. Fyra veckors familjehäng hemma med andra ord. Har nog varit väldigt skönt att ha honom hemma även om 3/4 delar av hans semester regnade bort. Riktigt alla sommarprojekt har vi inte kunnat fullfölja och inte blev det många latdagar på villan eller stranden heller, men ändå flög tiden bara iväg och nu spenderas vardagarna på tumis med Lillis igen. Men vi tjejer ska väl nog klara oss ändå?

30.8.16

Idag när jag var påväg hemkörande från affären ringer telefonen och käraste syster M ringer och undrar om jag/vi kommer med till café Skorpan om några timmar. Så det blev en tur till Jakobstad idag med Lillis och Mialinnea med familj. Har inte besökt Skorpan tidigare (varför kan jag egentligen inte svara på..) men det var ett mysigt litet café som föll mig precis i smaken. Och en underbart god chokladkaka hade de också! (vilket egentligen är det enda som krävs för mig att jag ska gilla stället *hehe*). Så en lyckad dag med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s