blommor för september

1.9.16.5

”Firade” torsdagen med en blombukett och varsin bulle från Arnolds. Min bil gick nämligen igenom besiktningen så när jag skickade det till Älsklingen så svarade han då att fira med en Arnolds då. Så sagt och gjort åkte jag och köpte varsin åt oss. Blommorna kunde jag helt enkelt inte motstå i affären. Jag har ju egentligen varesig en dålig eller gammal bil, men har inte haft så bra erfarenhet av att besikta bilen, utan två av tre gånger har den inte gått igenom, så hade inte så höga förväntningar idag heller. Men den gick igenom utan problem så nu är vi uppe i 50/50 vid besiktning, så det var nog lite värt att fira, eller hur?

1.9.16.4

1.9.16.3

Egentligen kan vi istället fira att Lillis har beviljats dagvårdsplats på ett gruppfamiljedaghem ganska nära oss, från och med november. Vet inte riktigt hur mammahjärtat kommer klara av att lämna henne på dagvård, men iaf är det skönt att veta att hon har en dagvårdsplats och att hon inte ens behöver gå dit varje vardag utan ca 2,5 dag i veckan. Men vi får ta den dagen sedan i november, nu njuter vi till fullo här hemma!

1.9.16.2

3 kommentarer Lägg till din

 1. Rebecca skriver:

  Ska du börja jobb i november? 😊

  1. pernillanilssonwik skriver:

   jo tre dagar i veckan blir de, å körerna tar jag först efter jul 🙂

 2. Marias Memoarer skriver:

  Nejlikor är underbara! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s