Tigerungen på jakt

Lillis har börjat ta sig fram i racerfart nu. Kryper gör hon inte ännu, men krälar iväg gör hon, och det går fort. Ser hon något intressant (en sked, en sladd, en sko, en smula, osv) så bär det iväg. Oftast är det ju heller inte hennes leksaker som är intressant utan en massa annat, så nu håller vi på lära in vad nej-nej betyder, och vi får verkligen börja se över vad som finns på golven så hon inte lägger nåt opassligt  i munnen…

1.9.16.1

Ett av de gulligaste ögonblicken är också när hon först ser på en med sina härligt stora blåa ögon och man ser hur hon tänker ”haha mamma, nu far jag iväg, ta fast mig om du kan”, å sedan far hon. Så söt så man smälter… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s