Då vi besökte mannens arbetsplats…

Klart jag vetat att min man jobbar på höga höjder, och visst har han sagt att han jobbar på 140 meters höjd, men det var först när vi var och se till en av ”hans” vindkraftparker, som jag insåg hur sjukt högt det är…min man är ganska cool ändå. ❤ Skulle givetvis vara väldigt häftigt att få gå upp i en mölla någon gång, men det lär jag nog bara få drömma om. Har bara fått se bilder där uppifrån, och det är ganska mäktiga vyer de har där uppifrån!

Kan ni tänka er att bara en vinge är 60 meter lång, och när vingen är rakt opp är det 200 meter ner till marken?  Ser ni hur liten jag är på sista bilden? Älsklingen fick inte ens med hela möllan på bild, han sa att går han längre så syns inte jag längre (plus att skogen kom emot *haha*)… Men nog är de ändå ganska så snygga, inte sant?

4-9-16-14-9-16-24-9-16-34-9-16-4

Och by the way, ett vindkraftverk har INTE mycket oljud, ett litet svischande ljud hörs när man står rakt under den, hördes inget av de 15 andra möllorna på den parken. Rixåttan för såååå mycket mera ljud hos oss och vi bor 200-300 meter från den, med växtlighet och skog imellan. Om det är någon som är mot vindkraftverk bara för att ”de för så mycket oväsen”, så rekommenderar jag att besöka en vindkraftspark innan ni uttalar er mera om den saken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s