Då livet är en lek

Kan fortfarande inte riktigt förstå hur snabbt en människa utvecklas, och kommer knappast någon gång göra det heller. Imorgon blir Lillis sju månader gammal, just blev hon ju ett halv år, innan det blev hon just tre månader…hon föddes ju just! Så som sagt, det är i en rasande fart hon växer! Men sörjer över tiden som går fort gör jag ändå inte, trots att jag fortfarande tycker den kunde gå dubbelt långsammare. Nej istället försöker jag verkligen njuta av stunden här och nu. Det är nog först nu jag förstår det som folk sade åt mig redan då jag var gravid. Njut så länge de är små, för det går så fort och de är små bara en gång!

7-9-16-1

Vi är ännu i det stadiet då ALLT är intressant. Hon krälar framåt i en rasande fart och vill gärna upptäcka hela världen på en gång! Dagarna går mycket ut på lek och upptäcka världen, så det är verkligen en massa nej-nej  och stop-stop som gäller för tillfället. Tror nog hon snart börjar förstå vad det ordet betyder för många gånger tar hon tillbaka handen, vänder sig och ser på mig, och ger det sötaste leendet tillbaka, men man vet att hon istället tänker ”joho mamma, jag rör om jag vill”… Ett charmtroll är hon minsann, från topp till tå!

7-9-16-2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s