En solig dag i Kronoby

Idag styrde Lillis och jag kosan norrut till en av mina äldsta och bästa vänner, nämligen Becca. Blev en heldag i Kronoby med lunch, barnvagnspromenad, kaffe och en hel massa prat. Är verkligen skönt att få prata om allt med en som man dessutom känt länge och som man vet man kan prata om allt med. Becca har också en dotter som är bara några månader yngre än vår tjej, så de lär nog börja leka mycket tillsammans sedan när de båda är lite större. Än så länge så ”pajade” vår Lillis bara huvudet på R och försökte hjälpa till att ge fart i babysittern, och R gav några tjusiga leenden tillbaka…men som sagt sedan när de blir lite större får de leka tillsammans, precis som vi gjort när vi var små!

8.9.16.jpg

Bilden är inte tagen idag, för även om jag hade kameran med så glömde jag totalt bort att ta bilder. Vi hade väl för intressanta diskussioner…Men bilden får symbolisera dagens sinnesstämning; glädjefylld och solig!

En kommentar Lägg till din

  1. Rebecca skriver:

    Tack för igår! 🙂 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s