Lördagmorgon

Godmorgon alla läsare! När man får barn så försvinner också långa sköna lördagsmorgnar i sängen. Har ju visserligen en sömntuta till dotter, men på helger är det senast åtta som hon är klarvaken och ligger och sprattlar och jollrar tills vi också vaknar. Idag var det redan innan halv åtta hon beslöt att nu tar vi morgon, och har kommit på ett nytt sätt att väcka mig på också, kasta bort tutten (/nappen) mellan spjälorna ur sängen, så att jag i något skede ändå måste stiga opp för att ta den åt henne. (jo vi har spjälskydd, men den trycker hon ner 😉 ) Visserligen är jag förvånansvärt pigg idag, men nog var ju de där långa morgnarna i sängen också sköna…nå, en dag får jag ingen njuta av dom också…

Det som sedan kommer på köpet med tidiga morgnar är att hon igen blir trött efter ca en timme, så då kan man gott och väl få njuta av en frukost i lugn och ro, med en bra tidning eller någon netflix serie. Så medan hon sover en tupplur  får jag dricka två-tre koppar te, och äta naturell yoghurt med halvfrusna blåbär (jukkola food – den bästa naturella yoghurten!). Kanske det blir en bra lördag också, trots att regnet öser ner där ute…

10-9-16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s