Äppel, äppel och ännu mera äppel…

Äppel-päppel-pirum-parum… Här hos oss har vi äppel i mängd och massor! Vi har visserligen bara två äppelträd, ett sommar- och ett vinteräppelträd, men det verkar som om båda har ett riktigt bra fruktår i år. Äter äppel gör vi nu dagligen, och jag brukar också riva ett äpple på gröten åt Lillis, men fastän vi nu ännu skulle äta tio äpplen på var dagligen en månad, så tror jag inte vi skulle hinna äta upp alla våra äpplen. Sommaräpplena är som bäst nu, och tyvärr är tiden så värst lång när de är om bäst, men vi njuter av den korta tid som varar… Plockade ett ämbar med äppel idag som jag egentligen inte vet vad jag ska göra med. Tror det blir lite sockerfri sylt/mos som jag fryser in, och antingen en paj eller typ muffins, men sedan då? Vi har ju hur mycket äppel som helst ännu, och sedan när sommaräpplena inte längre är i säsong, så blir ju vinteräpplena klara, och de finns också hur mycket som helst av…

13-9-16-1

13-9-16-2

13-9-16-3

13-9-16-4

13-9-16-5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s