Pysselnissen i mig – höstedition

Det är något med hösten som tar fram den lilla pyssel-nissen inne i mig. Lite som till jul, det ska pysslas något ute i trädgården. (fast vid jul ska det nog pysslas lite här och var…) Idag kliade det så mycket i fingrarna att jag slog till medan Lillis sov. Först blev en dörrkrans formad som ett hjärta (lite missbildad till formen, men det hör ju liksom till…) När den var klar kändes det som om jag vill pyssla lite till, så sagt och gjort blev det att byta årstid på min ”trapphylla” och gjorde lite kruk-arrangemang med hösttema. Det vita hjärtat som tidigare hängt på dörren fick också liten höst-touch. Visserligen kommer blommorna vissna bort rätt fort, men resten borde stå sig rätt länge ännu, så det borde inte vara några problem att sedan bara pilla bort blommorna (och i värsta fall lägga in en kotte eller liknande sedan senare…)

Men mycket mera höst fick vår terrass, och visst blir man ju inte lite gladare ändå att komma hem till detta?

14-9-16-7

14-9-16-6

14-9-16-1

14-9-16-3

14-9-16-5

14-9-16-4

14-9-16-2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s