min söta linslus

De senaste två dagarna har varit fyllda med en del skoj för Lillis och mig. Igår var vi på mamma-barnträff som ordnades via hvc, och fick då både nyttig information och träffa en hel del mammor med barn både i samma ålder och lite yngre än Lillis. Idag blev programmet ännu roligare då vi traskade iväg till vår bysgranne Titti på lekträff med hennes tjej och en annan mamma med son. Riktigt skoj hade vi idag, och trots att våra ungar ännu är ganska små, så lekte de ganska snällt med varandra (och bredvid varandra). Lekträffar är något man borde göra (borde ha gjort) oftare, för man blir ju så lätt en ”mökkihöperö” då man är så mycket hemma på två med en liten en…

21-9-16

Tjejen vår som redan kan posera framför kameran. Allt som oftast om man tar fram kameran eller telefonen för att fota så ser hon rakt mot linsen och ler sitt dundersöta leende. En linslus är hon minsann, men ändå hinner man inte alltid med, för sekunden efter kan hon ha full fart i benen igen. Hon är rätt så rastlös för tillfället då hon ska hinna upptäcka allt och alla på en gång. Tyvärr har detta också resulterat i betydligt sämre nätter, men vi hoppas på att det svänger snart igen så tjejen (och fram för allt vi) får sova längre och bättre nätter igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s