Alla har vi bagage

Godmorgon kära läsare! Jag vill tacka för alla fina kommentarer och den respons jag fått från mitt inlägg i måndags. Funderade länge på om jag ska publicera eller inte, men eftersom dagens samhälle tyvärr blivit en där alla ska vara så ”perfekta”, köra fullt ut och carpe diem, så beslöt jag mig för att visa en sanning bakom en helt vanlig vardag. Inlägget fick mig också att själv se hur många som sist och slutligen kan gå igenom precis liknande situationer. Trots att man kan ha det hur bra som helst på vissa plan och må bra och livet för övrigt leker så kan det alltid finnas delar som ”trycker på”. Så var det för mig, och visst kan det kännas jobbigt, även om man på samma gång fortsätter med livet helt som vanligt på övriga plan. Livet är inte så svartvitt som medierna ofta låter en tro, och trots stora passioner så betyder det inte att man inte kan känna sig pressad. Alla har vi bagage med oss där vi går fram i livet, ibland blir det lite för tungt att bära och man kanske behöver lasta av lite eller så får vi skaffa någon ”annan sorts väska” att bära det med…

22.9.16.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s