Mycket bra hittills denna vecka

Vilken vecka vi haft hittills, är helt ”dagavill” för tillfället då jag idag både trott att det är måndag och onsdag, men så är det ju i själva verket torsdag. Men nu vet jag att det imorgon är fredag och vi har ett helt veckoslut framför oss. Skönt!

Men den här veckan har som sagt varit ganska händelserik. I tisdags var jag på föräldramöte till dagiset vår Lillis kommer börja på då jag börjar jobba. Har haft lite delade åsikter om huruvida det känns att återvända till jobbet, men efter att få träffa dagispersonalen och se var hon sen ska börja gjorde mig mycket mera lugn! Tror nog det kommer gå hur bra som helst när den dagen sedan kommer. Det känns ändå väldigt skönt också att veta att det sist och slutligen inte är mera än 2,5 – 3 dagar i veckan hon behöver vara på dagis, hon är ju så liten ändå så jag vill ju ändå så gärna vara med henne. Nåja, tror inte många första-gången-mammor har lätt att skilja sig från sitt barn för att återvända till jobbet, oavsett om det är på deltid eller heltid. Men känns bättre nu än det gjorde innan föräldramötet iaf. Får se sedan närmare dagenD vi kommer hur jag känner då…

29-9-16

Onsdagen spenderade jag i hemstaden med syrran Mialinnea, hennes pojkar och mamma och pappa. Först gick bara vi tjejer (inkl. min tjej) på stan en stund, åt lunch och rundade några affärer. Jag fyndade både ett par plagg åt Lillis och pysselgrejer till ett projekt jag ska göra till Lillis rum (visar det projektet i ett skiljt inlägg). Senare var jag och Mialinnea också en sväng på två till Prisma och köpte garn till ett par sockor jag ska sticka. Har fått värsta stickfebern, men måste ta en sak i gången så börjar med sockorna. När jag kommit en bit på vägen kan jag visa hur det går…

Ikväll har jag fått en ledig kväll för mig själv och varit på kurs. En frisyrkurs med tips om hur man stylar håret både till vardag och fest. Nu känner ju jag att jag har ganska bra koll på att göra frisyrer på mig själv, men fick nog ändå några tips ikväll och främst för det ”vardagliga” håret. Riktigt skönt är det också att få en liten paus, om en på tre timmar, från mammalivet och göra något för sig själv.

29-9-16-2

Den här bilden är inte tagen idag, utan passade bara in på frisyrpratet. Har nog för kort hår nu just att göra den här frisyren, men det växer ju…

Och ja, den här veckan kom jag dessutom i mina skinny-pants (dom på första bilden) för första gången sedan jag blev gravid (typ)! Så det är ju alltid en milstolpe. Nu siktar vi sedan på att få bort det sista av mammamagen och fram för allt: att få bukt på sockersuget, eller snarare chokladbehovet. Tips tas gärna emot…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s