Lönnlövs-rosbuketter

Att jag är en pysselmänniska och tycker om att ha små fina ting runt mig är knappast något nytt. Så när jag igår under vagnpromenaden gick förbi en lönn tänkte jag att jag bara måste plocka hem ett gäng vackra blad och göra en rosbukett åt mig av dom. Sagt och gjort, plockade jag en hel del färggranna löv med mig och satte sedan hemma vid köksbordet och rullade lönnlövs-rosor. Oj det blir så fint och ger en så fin höstkänsla!

4-10-16-14-10-16-2

Efter att ha lagt upp buketten på instagram var det en vän som undrade och jag kunde göra en till henne också, så idag gick jag igen till lönnen och plockade löv, men hade med mig ståltråd och tång och gjorde en till bukett. Den gick vi sedan med till Titti och lämnade på hennes trappa. Roligt att förgylla någons dag! Det som är rå roligt med dessa buketter är ju också det att de håller sig fina så länge, och fastän de torkar gör det heller inte nåt.

4-10-16-34-10-16-4

En kommentar Lägg till

  1. Johanna skriver:

    Hej! Skulle vara roligt om du skulle kunna visa här på bloggar hur man gör såna fina lövbuketter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s