Garnier Moisture Bomb Tissue-mask

Inlägg tillsammans med Buzzador

Jag är en buzzador, vilket innebär att jag får vara med i olika kampanjer och prova olika produkter som jag sedan skriver vad jag tycker om. Denna gång har jag fått tillfälle att prova på Garnier Moisture Bomb – ansiktsmask.

Produktinfo om masken lyder:

Passar dig som har mycket torr, livlös hud som är märkt (av ojämnheter, fina linjer) och som söker en effektiv lösning för att tillföra huden fukt och få den att kännas revitaliserad. Denna nya tissue-mask är en innovation från Asien och verkar som en fuktbomb. På bara 15 minuter återfuktar den huden intensivt. Den innovativa väven i ansiktsmasken är impregnerad med den fuktgivande formula som innehåller granatäppleextrakt, hyaluronsyrederivat och ett fuktgivande serum. När masken läggs på ansiktet fungerar den som en fuktkompress som fördelar serum till huden och omedelbart får den att kännas lugnad. Masken appliceras och avlägsnas lätt och du kan röra dig som du vill medan den verkar. Passar alla hudtyper, även känslig hud.

garnier_header

Det står även att huden på 15 minuter blir intensivt återfuktad, känns mjukare och får en strålande lyster, och att ännu efter en vecka verkar ansiktsdragen utvilade och huden känns revitaliserad. Nu har jag provat masken två gånger med ca en veckas mellanrum och kan konstatera följande:

-Produkten är mycket enkel att använda då man bara lägger mask-duken på ansiktet och drar bort skyddsfilmen. Visserligen så är den lite stor enligt mitt tycke, men å andra sidan har ju jag ganska litet ansikte och huvud, och den ska ju passa alla. Men den går ju rätt snabbt att lägga på, och man behöver inte kleta med en massa geggamoja i ansiktet. Så stort plus för det!

-När man har den på ansiktet kan man röra sig normalt utan att den faller av, eller att det känns som om ansiktet spricker sönder (som det kan kännas med såndär klet-ansiktsmasker som ska torka). Man ser visserligen ut som en mumie, men man behöver ju inte visa sig bland folk med den ändå (*hehe*)

-Om huden sedan känns intensivt återfuktat vet jag nu inte om jag direkt känner av. I ärlighetens namns så tycker jag inte att den gett någon hejdundrande effekt på huden. Jo, huden känns mjuk och len, men har aldrig haft så stora bekymmer med huden så då blir det heller inte så stor skillnad. Vill ändå lite jämföra känslan med då man just badat bastu och smort in ansiktet med en fuktgivande kräm.

Bild 1: nylagd mask. Bild 2: när jag just tagit bort masken (håller på torka bort överflödig vätska ).

Skulle jag rekommendera den? Jo och nä, vill man ha en enkel ansiktsmask så är den bra, och lite extra spa-känsla ger den ju. Doftar ganska gott gör den ju också (enligt mitt tycke). Men vill man verkligen ha en fuktgivande ansiktsmask som ger ordentlig resultat tror jag nog man får ta till lite dyrare produkter. Själv har jag som sagt ganska bra hud från förr så vet inte om jag kommer köpa den här produkten igen eftersom jag inte blev sådär väldans övertygad över resultaten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s