Söndagsstickning vid brasan

Inledde söndagen med en långpromenad med vagnen. Riktigt skönt var det trots att det var väldigt kyligt. Under de första femhundra metrarna hann jag redan tänka att borde man lagt vinterjackan på ändå, men när jag väl kommit igång och fått upp värmen var det inget problem längre.

9-10-16-1

När jag sedan kom hem fick Lillis fortsätta sova ute och jag gick istället in och kokade en kopp te åt mig och tände en eld i brasan och satte mig sedan där med stickningen och njöt av lugn och ro. Har börjat sticka ett par strumpor åt mig själv och hittills har det gått riktigt bra även om jag inte stickat strumpor sedan högstadiet (?) och aldrig stickat mönsterstickning. Får se när jag väl kommer till hälen om jag fortfarande tycker det går bra…

9-10-16-2

Älsklingen är idag hela dagen på kurs, och när han väl kommer hem så blir bara ett snabbt hej och hejdå i dörren för då är det min tur att åka iväg. Jag får ikväll igen bänka mig i orkesterleden för att öva inför en konsert i slutet av november. Ska bli så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s