mysigaste i världen

Den här fredagen kunde egentligen inte ha börjat bättre, näst intill perfekt. Om man bortser från kaktusen i halsen alltså. Imorse vaknade vi först klockan nio (lyx!) och skulle inte min telefon ringt då så skulle vi förmodligen sovit ännu längre. Och måste säga att det absolut mysigaste i världen är att få vakna bredvid vår lilla sötnos! Att inleda varje morgon med ett underbart leende och lite morgonbus i mammas och pappas säng. Även om jag i mitt stilla sinne önskar att hon snart kunde börja sova hela nätter i sin egen säng så  njuter jag nog ändå. Tiden är ändå allt för kort med en sån här liten en…

14-10-16-1

Eftersom dagen började så pass sent så blev förmiddagsluren också framflyttad. Någon vagnlänk blev det inte idag eftersom halsen är så sjuk och jag förmodligen har en förkylning på gång (typiskt…), men istället passade jag på att dammsuga hela huset. Jag som hatar att dammsuga tyckte det gick väldigt smärtfritt då hela huset blev dammsugat på lite över en halv timme, det tack vare att vi nu hade plockat upp allt från golven redan igår så jag behövde ju inte börja med att springa och plocka upp allt en timme först.

Det andra lilla minuset för den här dagen var att min lilla plattång sade upp kontraktet idag. (Jag vet…i-lands problem), men det var synd för den har varit liten och bra, och med den har jag också fått de absolut finaste lockarna… Nå det finns ju nya, så kan ju skriva upp det på önskelistan till tomten…

14-10-16-2

Mitt lilla busfrö som redan lärt sig att posera framför kameran. Bodyn hon har på sig är från mammalådan, och jag tänkte länge att den kommer förbli helt oanvänd eftersom jag ogillar färgkombinationen, men med klänningen ovanpå funkar det riktigt bra och dessutom är den helt underbart mjuk och skön… Men ha en finfin fredag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s