för alla dagar kan ju inte va lika bra…

Om gårdagen började näst intill perfekt så har hela den här dagen varit väldigt långt ifrån det. Det började egentligen redan igår när kaktusen i halsen eskalerade till en rejäl förkylning. Jag som sällan är ordentligt förkyld, eller blir jag förkyld så är jag oftast lite halvförkyld i två veckor och sedan går det över. Men nu kände jag första symptomen på torsdag kväll och igår kväll hade förkylningen redan brutit ut. Nå natten var väldans dåligt, inte egentligen för förkylningen utan för att Lillis först bestämmer sig för att vara pigg och klarvaken mellan klockan elva och halv två. Nästa gång hon bestämde sig för att vakna var kvart före sju och somnade om först kvart före åtta och vaknade helt igen halv nio. Så när man verkligen skulle behövt sömnen så tyckte hon tvärtom…

Nå tröttare har man ju varit, och vi hoppas på en bättre natt inatt. Men dagen i sig var definitivt inte min dag. Såsen till maten kokade över, big time!, och brände ordentligt fast i hällan. Senare tappade jag en sprutkanna i golvet så den sprack sönder ordentligt och en halv liter vatten kom på golvet. Symaskinen ville inte som jag idag, och lät som den snart vill säga upp kontraktet, gröten kokade över ikväll och Lillis spydde upp lite i sängen (för hon åt för mycket tror vi, inte för att hon blivit sjuk…)..Som om det inte räckt med en ordentlig förkylning…

15-10-16

Men nu ska jag försöka kurera mig lite med en kopp varmt. Hade ingen ingefära här hemma så blev en kur med en halv citron, en massa honung, rom och varmt vatten. Hoppas det hjälper lite i alla fall, plus att jag hoppas på att få mera sömn inatt…

 

En kommentar Lägg till

  1. Rebecca skriver:

    Varje gång ja har skrivi hur bra en dag ha varit, har nästa varit totala motsatsen. Speciellt gällande R’s sovase. Konstigt! Men krya på dej å ha J ti hjälp dej så du får vil å snabbt blir frisk 🙂 Kramar!
    Ps. Tipsar om zinktabletter, he tog jag nu sist ja va sjuk å ja tyckt att halsen snabbt blev bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s