Efter inte ens en handfull timmar sömn…

Otroligt hur man blivit van med att ändå få sova bra och många timmar trots att man har en liten en i huset. Visst har vi egentligen en ganska lättskött liten tjej, även om hon nu senaste månaden (minst) har haft en hel del magbekymmer under nätterna, vilket lett till sämre och oroligare sömn, för hela familjen. Men inatt har vi verkligen haft den sämsta natten vi haft under hela hennes dryga åtta månader lilla liv. En skrik-fest som inte ville ta slut. Efter att hon vaknar vid elva, somnade hon inte om längre än en halv timme åt gången ett par gånger tills klockan var halv sju och då sov hon till kvart över nio. Så ni kan ju tänka er man var passligt pigg i morse då efter sammanlagt max fyra timmar sömn.

phototastic-16_10_2016_6a51024a-f5b5-433e-82d6-1800d9aa3b98Såhär på söndag eftermiddag kan jag ändå konstatera att man orkar väldigt bra trots allt som med lite sömn, sålänge det inte blir till en dålig rutin. Att Lillis sov så dåligt och skrek så mycket berodde säkert både på en massa luft i magen som orsakade ordentlig magknip och så gissar jag på att hon hade lika ont i halsen som jag hade i förrgår. Men är man liten och inte förstår varför det tar sjukt så är det klart man ropar, för att få hjälp förstås. Nu är det bara att hoppas vår förkylning går om lika fort som den kom, för visst tar det ont i mammahjärtat att se ens lilla förkyld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s